Πολιτική Επιστροφών

Θέλετε να αλλάξετε/επιστρέψετε την παραγγελία σας;

Κανένα πρόβλημα! Έχετε στη διάθεσή σας 15 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας. Στείλτε μας ένα μήνυμα στο Instagram (ή email) για να καταχωρήσουμε την διαδικασία. Η αλλαγή πραγματοποιείται με την ίδια εταιρία courier με την διαδικασία της παραλαβής παράδοσης και έχει χρέωση στα 4,00 για την επιστροφή του δέματος σε εμάς.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό (Ο πελάτης επιβαρύνεται τα τραπεζικά έξοδα σε περίπτωση που υπάρξουν). Όλα τα προϊόντα μας υπόκεινται σε ποιοτικό έλεγχο πριν από την αποστολή. Για το λόγο αυτό, πρέπει να επιστραφούν στην ίδια ακριβώς κατάσταση που τα παραλάβατε με την πλήρη συσκευασία τους.

Ελαττωματικό προϊόν: Ανοίξατε τη συσκευασία σας και το προϊόν ήταν ελαττωματικό; Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να γίνει αλλαγή, διαφορετικά, τα χρήματά σας θα σας επιστραφούν.

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην έχει πλυθεί ή χρησιμοποιηθεί, να φέρει όλα τα ταμπελάκια του, να τοποθετηθεί στην συσκευασία του χωρίς αυτή να έχει φθαρεί.

Η επιστροφή χρημάτων, σε κάθε περίπτωση, θα γίνει με τον ίδιο τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αγορά σας. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που έχετε πληρώσει με αντικαταβολή, οπότε η επιστροφή όλων των χρημάτων θα γίνει με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε υποδείξει.